STANDARD esküvői videó csomag

Miért érdemes a STANDARD csomagot választanotok?

2021-től már minden esküvői videó csomagunk részét képezi a drón reptetés, a drónós felvételek készítése.


Ebben a csomagban az alap rendelkezésre állás időintervalluma 8 óra, ezt szabadon oszthatjátok be, de természetesen kérhettek ezt kiegészítő plusz ottlétet.


Ha még nem találtátok meg esküvői filmeseteket, videósotokat, akkor kattints, győződj meg róla, hogy érdemes minket választani.

STANDARD csomag összeállítása

A csomag alapértelmezetten tartalmazza / tartalmazhatja:

✔ Drón reptetést (2021-től ajándék)

✔ A szertartás, vagy szertartások & lakodalom legszebb pillanatai rögzítését

✔ 2 operatőrt

✔ Többkamerás felvételt

✔ 8 óra rendelkezésre állást (ezt követően minden megkezdett óra 10.000 HUF / óra)

✔ FullHD minőséget 

Az elkészült anyag pedig egy 3-5 perces highlights a legszebb pillanatokról


Kompromisszumok nélkül

Minden, amire szükséged lehet.


Az esküvőt megelőzően konzultálunk, hogy milyen elképzeléseitek vannak, illetve segítünk kitalálni újakat, ha elakadtatok volna. Amennyiben a teljes ötletelést és videókészítést ránk bízzátok sem fogtok csalódni! :) 

A STANDARD csomagban az egyedüli, amiben meghatároztuk a rendelkezésre állás idejét 8 órában. Ezt követően - vagy megelőzően minden megkezdett óra 10.000 forint (5000 forint / operatőr).

A STANDARD csomag tartalmazhatja az egyházi ceremónia és / vagy a polgári szertartás és a lakodalom legszebb pillanatait akár hajnali 1-ig.

A STANDARD csomagban - mint mint egyébként mindben 2 operatőr kíséri az esküvő eseményeit. A végeredmény FullHD minőségű videós tartalom, többkamerás felvétellel biztosítva.

A kész videó egy 3-5 perces highlights / klip videó, amely a legfontosabb pillanatokat tartalmazza.

STANDARD csomag a bevezető lépcsőfok. Ideális lehet olyan párok számára, akik nem szeretik a nagy felhajtást, szeretik a visszafogottságot, ugyanakkor életre szóló alkotást akarnak viszontlátni a nagy napjukról. 

Ha azonban esküvői videódat megspékelnéd drón felvételekkel, vagy a lentebbi extrákkal, ajánljuk ADVANCED vagy PROFESSIONAL csomagunk, vagy ha teljesen rátok szabott esküvői filmet akartok, állítsatok össze egyedi csomagot a lap alján.


Plusz választható szolgáltatások a STANDARD esküvői videó csomaghoz


 • 8 órán túli rendelkezésre állás. Minden megkezdett óra 5000 forint / operatőr!
 • Külön napi kreatív film
 • Kikérés
 • Kreatív fotózás rögzítése
 • Előkészületek rögzítése 
 • Riport a vendégekkel - videóüzenetek
 • Drón reptetés 
 • 10-15 perces esküvői film
 • 15-20 perces esküvői film
 • 30-60 perces esküvői film 

A fenti csomag mindegyik eleme opcionálisan választható, személyre szabható. 


Miért bízd ránk esküvői videód, miért dolgozz együtt a Leon Art Press-el?

Kulcsszavaink a korrektség és a 100%-os odafigyelés igényeitekre. Az esküvői videó pontosan olyan lesz, amilyet elképzeltek, és amelyet évekkel később is öröm lesz visszanézni. A különböző esküvői csomagokkal az a célunk, hogy elvárásaitoknak megfelelően biztosítsuk jelenlétünket. Vonatkozzon ez az ott létünk időtartamára, a technikai felszereltségre (drónok, kamera mozgató eszközök milyensége), és a kész videó típusára.

Hogyan készül el egy esküvői videó a Leon Art Press-nél?


 1. Átgondoljátok, hogy mire is van szükségetek, mik az elképzeléseitek, igényeitek ezt akár egy személyes konzultáció keretein belül is megtehetjük irodánkban. Itt, amennyiben nincsenek ötleteitek segítünk nektek újakat kitalálni, megszervezzük a videós anyag rögzítését.
 2. Valamennyi forgatás előtt, a lehetőségek szerint terepszemlét tartunk az esküvői videó elkészítésének helyszínén vagy helyszínein, így kiküszöbölve a váratlak eseményeket. Fő, hogy mindenre felkészüljünk, igaz? :)
 3. Az előző két lépést követően elérkezik a várva várt pillanat, az esküvői videó rögzítése. Minden napra két operatőrrel, több kamerával készülünk, így biztosíthatunk arról, hogy az összes fontos pillanat meg lesz örökítve. A szerelmes csók, az esküvői csokor eldobása és a családtagok könnyes szemei egyaránt.
 4. A nyersanyag felvétele után, amely akár az előkészületektől a legutolsó ember távozásáig tarthat, megkezdődnek az utómunkálatok. Az esküvői videó csomagjától függően különböző tartalmú videókat adunk nektek, igényeiteknek megfelelően.

A teljes anyag átadása körülbelül 5-6 hetet vesz igénybe, ennek oka, hogy professzionális anyagokat adunk nektek, melyekre életetek végéig büszkén tekintetek majd vissza.

Áraink

3 előre felkínált + 1 saját magatok által összeállított videó csomaggal állunk rendelkezésetekre. 

Természetesen az egyéni igények egyéni csomagot követelnek meg. 

Ide kattintva tekinthetitek meg esküvői videó árainkat! Árképzésünkről itt olvashattok többet.


Az oldal aljára értetek.

Ha bármi kérdésetek lenne még, állunk rendelkezésetekre:

06303166788