Rendezvény & Reklám - fotó és videó

Rendezvényfotó & videó

2014 óta számtalan kulturális, sport, edukációs és egyéb rendezvényt örökítettünk meg a Leon Art Press-szel. Egyetemi rendezvények, kiállítás megnyitók, díjátadók, fotódukomentációik.

Ezeket általában én (Levente) végeztem. Fotóim megtalálhatóak a Spanyolnátha művészeti folyóirat több lapszámában is, de volt szerencsém printben is publikálni, de ért már olyan megtiszteltetés is, hogy egy József Attila-díjas költő egyik kötetének boritója lett egy korábbi fotómból 

Azonban 2021-től már hivatásos fotósunk is van, Csaba személyében. Amennyiben magára a csapatra lenne kiváncsi, kattinston ide! 

Válogatás korábbi rendezvényvideóinkból:

Tartson bármilyen rendezvényt, országosan állunk rendelkezésre, legyen szó egy-két órástól a többnaposig. Fotó és videó szekciónk egyben, vagy akár külön is igénybe vehető. 

 Kérjen egyedi árajánlaton ezen lap alján, vagy keressen minket a 06303166788-as telefonszámon!

Image- reklámvideók & marketingfotózás

Imagefilmekből és reklámvideókból vállalunk el a legkevesebbet, mivel ezek általában nagyobb projektnek bizonyulnak. Kiegészülnek tartalommarketingi szolgáltatással, kreatív szövegírással, hirdetéskezeléssel, közösségi média oldalak kezelésével, és sok egyébbel is, melyekkel a Leon Art Press szintén foglalkozik.


3 kategóriába soroltuk az eddigi videóinkat, cégéhez mi illene a legjobban? Természetesen kombinálni is lehet őket: ha például egy nagy imagefilmet ki szeretne egészíteni kisebb epizódokkal, emlékeztető kisfilmekkel, melyek egyszerűbbeb terjeszthetőek. 

Imagefilm

3-5, vagy akár még több perces, történettel és szereplőkkel felépített kisvideó

Reklámvideó

1-3 perces epizód, termékbemutató, rövid cégbemutató.

Reklámspot

maximum 30-60 másodperces, rövid, figyelemfelkeltő ksivideó

Herman Ottó Múzeum image film

  Herman Ottó Múzeum gyűjteményei

Aréna E-sport Bár promo 

Kérjen ajánlatot itt!