Rendezvényfotózás & eseményvideózás

2014 óta számtalan kulturális, sport, üzleti, edukációs és egyéb rendezvényt örökítettünk meg a Leon Art Press-szel. Egyetemi rendezvények, zenei fesztiválok, kiállításmegnyitók, díjátadók, és ezek fotó, videódukomentációikat készítettük, készítjük.

Ezeket általában én (Levente) végeztem. Fotóim megtalálhatóak a Spanyolnátha művészeti folyóirat több lapszámában is, de volt szerencsém printben is publikálni, de ért már olyan megtiszteltetés is, hogy egy József Attila-díjas költő egyik kötetének boritója lett egy korábbi fotómból 

Azonban 2021-től már hivatásos fotósunk is van, Csaba személyében. Amennyiben magára a csapatra lenne kiváncsi, kattintson ide! 

Rendezvényfotózás & eseményvideózás a Leon Art Press-szel

Fesztiválvideózás & fotózás

Legyen akár többnapos rendezvénye, kérjen egyedi árajánlatot a lap alján!

Sport, üzleti rendezvények fotózása, videózása

Divatbemutatótól kezdve irodalmi performanszokig, szerencsére széles azon események sora, melyeken részt vettünk az elmúlt évek során.

Esemény aftermovie készítés, werkvideó & hangulatvideó

Itthon és küldföldön egyaránt állunk rendelkezésre!

Válogatás korábbi rendezvényvideóinkból

Behind the scenes by Halmai média

Rendezvényfotózás áraink

A rendezvényfotós szolgáltatás alapára: 25.000 Ft / óra. Egyedi árajánlat alapján kérhető akár több fotós is!

Eseményvideózás áraink

A 1-3 perces highlights, zenés montázsvideók ára, maximum 8 órás rendezvények esetén 200.000 Ft-től indul. Ezeket a hangulatvideókat a helyszínen felvett miniriportokkal is színesíthetjük! Kérhető 1, vagy akár több operatőr is!

A 3-5 perces, vagy akár ennél is több, esetleg többnapos, nagyobb időintervallumot felölelő, ill. majd összefoglaló kisfilmekért kérjen egyedi árajánlatot!

Tartson bármilyen eseményt, fesztivált országosan állunk rendelkezésre, legyen szó egy-két órástól a többnaposig. Fotó és videó szekciónk egyben, vagy akár külön is igénybe vehető. 

 Kérjen egyedi árajánlaton ezen lap alján, vagy keressen minket a 06303166788-as telefonszámon!

Kérjen ajánlatot itt!