PROFESSIONAL esküvői videó csomag

Miért érdemes a PROFESSIONAL csomagot választanotok?

2021-tól már minden esküvői videó csomagunk részét képezi a drón reptetés, a drónós felvételek készítése.


Mert a PROFESSIONAL csomagban egész napos rendelkezésre állást biztosítunk, minden pillanatban veletek leszünk


Kreatív film

Amennyiben igényetek van rá, egy külön napi kreatív kisfilmet is készítünk a csomag részeként ingyenesen, amelyben egy hangulatvideóval titeket, illetve szerelmeteket mutatjuk be légi felvételekkel is kísérve, hogy a képi világ is tükrözze kapcsolatotok szépségét. Ezt beépíthetjük a kész filmbe, ezzel is színesítve azt, de különálló videóként is megállja a helyét. A kreatív videót természetesen az esküvőt megelőzően forgatnánk és készítenénk el. 

Riport a vendégekkel - videóüzenetek

A videóüzenetek olyan apró kis videók, melyben a nagy napon az általatok kiválasztott személy, vagy személyek, párok pár szóval, vagy mondattal kedveskednek nektek. Ezt bele szoktuk építeni az ehhez a videócsomaghoz tartozó 15-20 perces esküvői filmbe.


Ha még nem találtátok meg esküvői filmeseteket, videósotokat, akkor kattints, győződj meg róla, hogy érdemes minket választani.

PROFESSIONAL csomag összeállítása

A csomag alapértelmezetten tartalmazza:

✔ Külön napi kreatív film lehetőségét

✔ Kikérést

✔ Kreatív esküvői fotózás videózását

✔ Előkészületek rögzítését

✔ Szertartások & lakodalom legszebb pillanatai rögzítése hajnal 1-ig

✔ Riport a vendégekkel - videóüzenetek 

✔ 2 operatőrt

✔ Többkamerás felvételt

✔ Egész napos rendelkezésre állást

✔ FullHD minőséget

✔ Drón reptetéstAz esküvőt megelőzően konzultálunk, hogy milyen elképzeléseitek vannak, illetve segítünk kitalálni újakat, ha elakadtatok volna. Amennyiben a teljes ötletelést és videókészítést ránk bízzátok sem fogtok csalódni! :) 

Tartalmazza a kikérés, az előkészületek, egyházi ceremónia, a polgári szertartás és a lakodalom legszebb pillanatait hajnal 1-ig.

A csomag tartalmazza egy kreatív fotózás rögzítését is, valamint készíthetünk kisebb riportokat, videóüzeneteket vendégeitekkel, szeretteitekkel, akik jókívánságaikat közölhetik veletek ezúton. Jó idő esetében légi felvételeket is rögzítünk, drón segítségével.

FONTOS: Ezek az elemek a csomag részét képezik, és természetesen igénylésük semmilyen többletköltséget vagy kötelezettséget nem von maga után. Ha nem szeretnétek kérni, azt jelezzétek felénk, ezzel is csökkentve költségeiteket.

A PROFESSIONAL csomagban 2 operatőr áll rendelkezésre az esküvő napjának teljes egészébe. FullHD minőségű videós tartalom, többkamerás felvétellel biztosítva.  A PROFESSIONAL csomag eredményeként átadunk egy 15-20 perces esküvői filmet.


Plusz választható szolgáltatások a PROFESSIONAL esküvői videó csomaghoz

  • 3-5 perces highlight / klip
  • 10-15 perces esküvői film
  • 30-60 perces esküvői film
  • Hajnal 1 után valamennyi megkezdett extra forgatási óra 5000 Forint / operatőr

Miért bízd ránk esküvői videód, miért dolgozz együtt a Leon Art Press-el?

Kulcsszavaink a korrektség és a 100%-os odafigyelés igényeitekre. Az esküvői videó pontosan olyan lesz, amilyet elképzeltek, és amelyet évekkel később is öröm lesz visszanézni. A különböző esküvői csomagokkal az a célunk, hogy elvárásaitoknak megfelelően biztosítsuk jelenlétünket. Vonatkozzon ez az ott létünk időtartamára, a technikai felszereltségre (drónok, kamera mozgató eszközök milyensége), és a kész videó típusára.

Hogyan készül el egy esküvői videó a Leon Art Press-nél?


  1. Átgondoljátok, hogy mire is van szükségetek, mik az elképzeléseitek, igényeitek ezt akár egy személyes konzultáció keretein belül is megtehetjük irodánkban. Itt, amennyiben nincsenek ötleteitek segítünk nektek újakat kitalálni, megszervezzük a videós anyag rögzítését.
  2. Valamennyi forgatás előtt, a lehetőségek szerint terepszemlét tartunk az esküvői videó elkészítésének helyszínén vagy helyszínein, így kiküszöbölve a váratlak eseményeket. Fő, hogy mindenre felkészüljünk, igaz? :)
  3. Az előző két lépést követően elérkezik a várva várt pillanat, az esküvői videó rögzítése. Minden napra két operatőrrel, több kamerával készülünk, így biztosíthatunk arról, hogy az összes fontos pillanat meg lesz örökítve. A szerelmes csók, az esküvői csokor eldobása és a családtagok könnyes szemei egyaránt.
  4. A nyersanyag felvétele után, amely akár az előkészületektől a legutolsó ember távozásáig tarthat, megkezdődnek az utómunkálatok. Az esküvői videó csomagjától függően különböző tartalmú videókat adunk nektek, igényeiteknek megfelelően.

A teljes anyag átadása körülbelül 5-6 hetet vesz igénybe, ennek oka, hogy professzionális anyagokat adunk nektek, melyekre életetek végéig büszkén tekintetek majd vissza.

Áraink

3 előre felkínált + 1 saját magatok által összeállított videó csomaggal állunk rendelkezésetekre. 

Természetesen az egyéni igények egyéni csomagot követelnek meg. 

Ide kattintva tekinthetitek meg esküvői videó árainkat! Árképzésünkről itt olvashattok többet.


Az oldal aljára értetek.

Ha bármi kérdésetek lenne még, állunk rendelkezésetekre:

06303166788