PROFESSIONAL esküvői videó csomag

ÚJDONSÁG! Esküvői fotós is elérhető a Leon Art Press-nél! 

Új projektünk keretében a videózás mellett fotós szolgáltatással bővülünk, csapatunkhoz csatlakozik egy harmadik fő fotós kolléga. 

Kattintsatok a részletekért!

Miért érdemes a PROFESSIONAL csomagot választanotok?

2021-tól már minden esküvői videó csomagunk részét képezi a drón reptetés, a drónós felvételek készítése.


Mert a PROFESSIONAL csomagban egész napos rendelkezésre állást biztosítunk, minden pillanatban veletek leszünk


Kreatív film

Amennyiben igényetek van rá, egy külön napi kreatív kisfilmet is készítünk a csomag részeként ingyenesen, amelyben egy hangulatvideóval titeket, illetve szerelmeteket mutatjuk be légi felvételekkel is kísérve, hogy a képi világ is tükrözze kapcsolatotok szépségét. Ezt beépíthetjük a kész filmbe, ezzel is színesítve azt, de különálló videóként is megállja a helyét. A kreatív videót természetesen az esküvőt megelőzően forgatnánk és készítenénk el. 

Riport a vendégekkel - videóüzenetek

A videóüzenetek olyan apró kis videók, melyben a nagy napon az általatok kiválasztott személy, vagy személyek, párok pár szóval, vagy mondattal kedveskednek nektek. Ezt bele szoktuk építeni az ehhez a videócsomaghoz tartozó 15-20 perces esküvői filmbe.


Ha még nem találtátok meg esküvői filmeseteket, videósotokat, akkor kattints, győződj meg róla, hogy érdemes minket választani.

PROFESSIONAL csomag összeállítása

A csomag alapértelmezetten tartalmazza:

✔ Külön napi kreatív film lehetőségét

✔ Kikérést

✔ Kreatív esküvői fotózás videózását

✔ Előkészületek rögzítését

✔ Szertartások & lakodalom legszebb pillanatai rögzítése hajnal 1-ig

✔ Riport a vendégekkel - videóüzenetek 

✔ 2 operatőrt

✔ Többkamerás felvételt

✔ Egész napos rendelkezésre állást

✔ FullHD minőséget

✔ Drón reptetést

Jegyes videó (új)Az esküvőt megelőzően konzultálunk, hogy milyen elképzeléseitek vannak, illetve segítünk kitalálni újakat, ha elakadtatok volna. Amennyiben a teljes ötletelést és videókészítést ránk bízzátok sem fogtok csalódni! :) 

Tartalmazza a kikérés, az előkészületek, egyházi ceremónia, a polgári szertartás és a lakodalom legszebb pillanatait hajnal 1-ig.

A csomag tartalmazza egy kreatív fotózás rögzítését is, valamint készíthetünk kisebb riportokat, videóüzeneteket vendégeitekkel, szeretteitekkel, akik jókívánságaikat közölhetik veletek ezúton. Jó idő esetében légi felvételeket is rögzítünk, drón segítségével.

FONTOS: Ezek az elemek a csomag részét képezik, és természetesen igénylésük semmilyen többletköltséget vagy kötelezettséget nem von maga után. Ha nem szeretnétek kérni, azt jelezzétek felénk, ezzel is csökkentve költségeiteket.

A PROFESSIONAL csomagban 2 operatőr áll rendelkezésre az esküvő napjának teljes egészébe. FullHD minőségű videós tartalom, többkamerás felvétellel biztosítva.  A PROFESSIONAL csomag eredményeként átadunk egy 15-20 perces esküvői filmet.


Plusz választható szolgáltatások a PROFESSIONAL esküvői videó csomaghoz

  • 3-5 perces highlight / klip
  • 10-15 perces esküvői film
  • 30-60 perces esküvői film
  • Hajnal 1 után valamennyi megkezdett extra forgatási óra 5000 Forint / operatőr

Az oldal aljára értetek.

Ha bármi kérdésetek lenne még, állunk rendelkezésetekre:

06303166788