Leon Art Press

Egy oldal, ami rólunk szól

Első körben művészeti tevékenységgel kezdtünk el foglalkozni, maga a Leon Art Press még jóval ez után, 2010-ben jött létre. Ide tartozik a kreatív szövegírás, szöveggondozás, korrektúra, olvasó szerkesztés, kiadványszerkesztés, illetve az ehhez kapcsolódó marketing tevékenységek. Majd sorban jöttek az imázsfilmek, rendezvényvideók.

Esküvői videózással nem ősidők óta foglalkozunk, de annál nagyobb örömet okoz egy-egy nagy nap megörökítése.


A csapat

Vass Levente

A Leon Art Press operatőre, vágója. 

Kommunikáció-, és médiaszociológus. Fotóit közölte a Spanyolnátha művészeti folyóirat, A Kapos- Art, az Észak- Magyarország több alkalommal. 2018-ban Payer Imre Fényből van a fal c. kötetének könyvborítója lett egy alkotása. 2016-tól a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi karának rendezvényvideósa, a Főnix Közéleti Akadémia (Miskolci Akadémiai Bizottság) operatőre és vágója.


Talán amire a legbüszkébb vagyok eddigi munkám során, az az, hogy 2017-ben a Museum Dance Off 4 nemzetközi videópályázat (USA, whenyouworkatamuseum.com, Herman Ottó Múzeum) győztes filmjének operatőre és vágója lehettem.

Somosi Zoltán

A Leon Art Press operatőre. Okleves közgazdász, marketing szakirányon. Azt tartja egyéni tehetségének, hogy könnyen tud mások fejével gondolkozni és ezt erőszeretettel alkalmazza is, mikor egy-egy marketing ötletről, vagy az esküvőtökre készített filmről van szó. Kreativitása a marketing tevékenység mellett a videókra is kiterjed, Leventével alkotott közös látószöge pedig nagyon különleges esküvői videókat eredményeznek.


Büszkeséggel tölt el, hogy azt tehetem, amit szeretek! Minden elkészített videó, majd az átadáskor kapott pozitív vélemény energiával tölt fel és tudom, hogy jó úton haladunk!