Leon Art Press

Gondolta volna? 

Első körben művészeti tevékenységgel kezdtünk el foglalkozni, maga a Leon Art Press még jóval ez után, 2010-ben jött létre. Ide tartozik a kreatív szövegírás, szöveggondozás, korrektúra, olvasó szerkesztés, kiadványszerkesztés, illetve az ehhez kapcsolódó marketing tevékenységek. Majd sorban jöttek az imázsfilmek, rendezvényvideók.

Esküvői videózással nem ősidők óta foglalkozunk, de annál nagyobb örömet okoz egy-egy nagy nap megörökítése.

2018-ban felfedeztük az óriási lehetőséget a komplex forgalomgeneráló rendszerben, így a reklámfilm készítés, tartalommarketing, és hirdetés optimalizálással összekötve alkottuk meg az "egységben az erő" rendszerünket, hogy segítsük a vállalkozások látogató szerzését és értékesítését online és offline világban.


Legyen látható

Célunk, hogy megkönnyítsük partnereink dolgát: A Leon Art Press egy kézben tartja a reklámok készítését, a kampánykezelést, hirdetés optimalizálást, tartalommarketinget, kreatív szövegírást, tehát mindent, amivel a vásárló találkozik.

A célcsoportot egységes rendszerben irányítjuk a megfelelő helyre, ott növeljük a konverziót és ezt követően újbóli vásárlásra ösztönözzük. 


Esküvői filmkészítés 💒

Célunk, hogy értéket adhassunk. Számunkra az érték az öröm, amit megörökíthetünk nektek.

Ezért azon dolgozunk, hogy a legjobb felszerelésünkkel minden fontos pillanatot elkapjunk és egy örökké emlékezetes filmként átadjuk nektek.


A csapat


Vass Levente

A Leon Art Press operatőre, vágója. A Miskolci Egyetem szociológia mesterszakos hallgatója, kommunikáció média szakirányon. Fotóit közölte a Spanyolnátha művészeti folyóirat, A Kapos- Art, az Észak- Magyarország több alkalommal. 2018-ban Payer Imre Fényből van a fal c. kötetének könyvborítója lett egy alkotása. 2016-tól a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi karának rendezvényvideósa, a Főnix Közéleti Akadémia (Miskolci Akadémiai Bizottság) operatőre és vágója.


Talán amire a legbüszkébb vagyok eddigi munkám során, az az, hogy 2017-ben a Museum Dance Off 4 nemzetközi videópályázat (USA, whenyouworkatamuseum.com, Herman Ottó Múzeum) győztes filmjének operatőre és vágója lehettem.

Somosi Zoltán

Eszközeink


Gépparkunkban Nikon DSRL, azaz tükörreflexes fényképezőgépek találhatóak meg. Kezdetektől fogva Nikon gépekkel dolgozunk, FullHD minőségben 60, ill. 24 fps-sel. Ezen gépeket egészíti ki objektívparkunk, mely többek között tartalmaz egy

⚙️ fix gyújtótávú 50mm-es objektívet f1.8-as fényerővel, 

⚙️ egy 70-300mm-es teleobjektívet f4.5-6.3-mal, 

⚙️ egy 18-300mm-es szuperzoomot f3.5-6.3-as fényérővel, 

⚙️ valamint egy 18-55-ös kit objektívet f3.5-5.6-os fényerővel.

Fő kameráinkhoz különféle kameramozgató és stabilizáló eszközöket, statívokat használunk. 

Emellett használunk GoPro akciókamerákat, DJI drónokat, derítőlapot stb. Munkánkat továbbá kiegészítik és segítik még különböző rögzítők, valamint lámpa, mikrofon.