Leon Art Press Love Stories 

A Ti  történetetek mindennél többet ér!

Niki és Zoli története
Niki és Zoli története

Nyerj esküvői kreatív videót és esküvői videóüzeneteket ingyen, esküvői videódhoz!

A Ti szerelmetek mindennél többet ér, az egymás iránt érzett szeretet pedig másoknak is támaszt nyújthat! 

Úgy érzed, hogy a Ti történetetek egyedi, vicces, kreatív, vagy másnak is tanulságos lehet? Mert, Mi igen! Hidd el nekünk, édesek vagytok és a megismerkedésetek, a leánykérés számunkra az egyik legizgalmasabb dolog!

Oszd meg velünk szerelmetek történetét, csatolj hozzá egy képet magatokról és már részt is vehettek a nyereményjátékunkban, ahol értékes nyereményeket, fődíjként pedig egy INGYENES kreatív videót és esküvői videóüzeneteket nyerhettek a Leon Art Press esküvői videóinkhoz!

Meséld el nekünk az alábbiak egyikét:

  1. Hogyan ismerkedtetek meg?
  2. Hogyan jöttetek össze?
  3. Hogyan kérted meg párod kezét?
  4. Hogyan kérte meg kezedet a párod?
  5. Mi a legizgalmasabb, legviccesebb dolog, ami veletek történt?
  • +1, csatolj magatokról egy képet! :)
Várjuk a Te történeted!
Várjuk a Te történeted!

Várjuk a történeted:

Itt láthatod Zoli, a Leon Art Press operatőrének történetét! :)

A nyereményjátékról bár teljes mértékben lemondok, szeretném megosztani veled életem legfontosabb pillanatát! Mikor megismerkedtem szerelmemmel, Nikivel, nagyon izgalmas pillanatokat éltem át.

Mindez még 2015-ben történt, a középiskolában. A szalagavatón álltam a színpad körül, mikor a távolban megpillantottam Őt. Már akkor tudtam, hogy Ő az igazi! Telt és múlt az idő, egyre többet gondoltam rá, az osztálytársaimmal is megosztottam érzéseimet. Egyik napon az iskolai folyosóra fordulva (szándékosan, a kis mocsok) kint állt a folyosón, megláttam, mikor oda fordultam és mondtam magamban: Szia bébi, na mizu? és mondtam hangosan, hogy: Szszszszszai! Hát na, kicsit elakadt a hangom. Az osztálytársaim természetesen a tanterembe érve őrjöngeni kezdtek és hurrázni, hogy végre volt lehetőségem beszélni vele, amit aztán jól el is szúrtam. De közeledett a Miskolci Kocsonya Fesztivál, ahol újabb esélyt kaptam, találkoztunk és egy csodálatos estét töltöttünk együtt. Később egy újabb randin, az avasi kilátóban megcsókoltam, majd nem sokkal utána, 19. születésnapomon 19 puszival ajándékozott meg, és rá egy nappal összejöttünk, mostanra pedig lassan 6 éve boldogítjuk egymást!

Köszönöm, hogy elolvastad! Várjuk a Te történetedet is, ami hasonló mosollyal tölt fel, mint a sajátjaink! :)

Zoli,

Leon Art Press


A nyeremény leírása: