Miért kerül ennyibe esküvői videótok?

2020.03.31

Olvasási idő: 3 perc

Mi befolyásolja az esküvői videónk árát, és mi az, ami nincs rá hatással?

Két fő tényező az, ami meghatározza esküvőtök megörökítésének költségét.

Elsősorban: mi az, ami hatással van az árra?

 • Mennyi ideig számítotok ránk a nagy napon, milyen események kell rögzíteni,
 • Milyen lesz a videó típusa, például cinematográfia, vagy hagyományos esküvői videó.

És mi az, ami nincs hatással az árképzésre:

 • Hány fős lesz az esküvőtök.

  Mit jelent ez a gyakorlatban?


  Az, hogy mennyi ideig számítotok ránk a nagy napon, elég egyértelmű, ez a konkrét munkaórákat jelenti. Ehhez szorosan kapcsolódik, hogy mik azon az események, amiket rögzítünk nektek. A rögzített időtartam és esemény jelentősen befolyásolja ezt, például leány kikérés, előkészületek rögzítése. Kérünk, ez ne tartson vissza titeket, ezernyi öröm mutatkozik meg a Ti és családotok arcán, már ezekben a pillanatokban is! :)

  A másik tényező az, hogy mennyi, és milyen hosszúságú videót, videókat szeretnétek, hogy készítsünk a nagy napról. Nálunk számos film kategória érhető el, ezek közül a két legkedveltebb a 3-5 perces highlights / klip, és a 15-20 perces esküvő film. Viszont ezek nem zárják ki egymást, a kettő remek összhangban állhat egymással, ha azt valamelyik közösségi oldalon is megosztanátok ismerőseitekkel!

  Egy 3-5 perces hosszúság esküvői videónál is több órányi nyersanyag készül el, több száz snittel, vágóképpel. Ezek a snittek 5-10-15 másodperces terjedelmű videók, ilyenből épülnek fel az egyes jelenetek, majd a kész esküvő highlights is. Hasonlóan teszünk egy 15-20 perces videó kapcsán is, csak nagyságrendileg nem 300, hanem például 500 vágókép készül.

  Még néhány tényező befolyásolhatja a csomagárat.

 • Amennyiben úgy döntötök, hogy a teljes szertartást, egy vagy több kamerával szeretnétek rögzíttetni kivágott jelenetek nélkül, mi erre is lehetőséget biztosítunk. A videónkban mindezek részt vesznek, fontos örömteli pillanatokkal, így ezt a fajta megoldást csak külön kérésre tudjuk teljesíteni, díj ellenében. És mi nincs hatással rá? Az esküvő mérete!

Esküvőtök a szűk családi körben és egy hatalmas vendégsereg mellet is ugyanolyan fontos nektek. És, nekünk is! Ezért bármennyien is legyetek, észrevétlenül suhanunk el közöttetek, és minden érzelmet lencsevégre kapunk. Változatlan ár mellett! :)

Ha velünk számoltok...

Kialakítottunk 3+1 esküvői videó csomagot, hogy mindenki megtalálja azt, ami a leginkább megfelelő számára. Jelenleg a legalacsonyabb árú csomagunk a STANDARD csomag. Legjobb ár érték arányú csomagunk az ADVENCED csomag, s a teljes szolgáltatás nyújtó csomagunk a PROFESSIONALIde kattintva minden részletet megtudhattok róluk.


Ha megtaláltad életed szerelmét, és összekötnéd vele az életed, tedd felejthetetlenné a nagy napot. Légy a Leon Art Press partnere, bízd ránk esküvői videód.Azok a reménykedő menyasszonyok, akik úgy gondolják ez évben állnak oltár elé, nem árt tudniuk, hogy a Sposa Formosa szerint az idei sláger-ruhadarab - legyen bár nőies, elegáns vagy extravagáns a szett - minden bizonnyal a pelerin.

Szerző: Vass Levente

A Leon Art Press operatőre és vágója.

A Miskolci Egyetem szociológia mesterszakos hallgatója, kommunikáció média szakirányon. Fotóit közölte a Spanyolnátha művészeti folyóirat, A Kapos- Art, az Észak- Magyarország több alkalommal. 2018-ban Payer Imre Fényből van a fal c. kötetének könyvborítója lett egy alkotása. 2016-tól a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi karának rendezvényvideósa, a Főnix Közéleti Akadémia (Miskolci Akadémiai Bizottság) operatőre és vágója.

Talán amire a legbüszkébb vagyok eddigi munkám során, az az, hogy 2017-ben a Museum Dance Off 4 nemzetközi videópályázat (USA, whenyouworkatamuseum.com, Herman Ottó Múzeum) győztes filmjének operatőre és vágója lehettem.