Eső a nagy napon

2023.03.10

Válogatás '22-es esküvői szezonunk legszebb momentumaiból

#1 - Eső a nagy napon

Minden menyasszony és vőlegény rémálma lehet az, ha nagy napjukat elmossa az eső. Rengeteg tervezéssel, szervezéssel töltött munkaóra mehet a kukába, mindenki feszült. A vendégek hangulatának sem tesz feltétlenül jót, illetve sok szolgáltató munkáját húzhatja keresztbe.

Mi is hasonló helyzetbe csöppentünk idén júniusban, mikor az egyébként gyönyörű kajászói Vabrik Birtokra érkeztünk meg Léda és Márk esküvőjére.

Szakadó eső. Megérkezésünk után pár perccet még ültünk a kocsiban, majd beszaladtunk a menyasszonyhoz és koszorúslányaihoz beköszönni, illetve lassan elkezdeni az előkészületek fotózását & videózását. Ez alkalommal csapatunk volt az esküvői fotós és videós is. Általában minden esküvői fotózás és videózás előtt minimum fél órával mi már meg szoktunk érkezni, ugyanis idő kell a kipakolásra, terepszemlére. Itt ezt az időt leginkább a vigasztalásra és ötletelésre szántuk. :)

Az eredeti menetrend az volt, hogy a menyasszony és vőlegény előkészületek, öltözködés, készülődés után egy rövid kreatív fotózás következik, és még lesz egy kis pihenő a vendégek fogadása, illetve a polgári szertartás kezdete előtt.

Most csak a menyasszonyi előkészületbe engedünk egy kis bepillantást pár fotóval, reméljük a képek visszaadják az akkori hangulatot! 

Ugyanakkor a Vabrik Birtoknak van 'b' terve az esőre. Alapvetően az erdő közepén alakítottak ki egy nagyobb, egyébként meseszép teret a szertartásokhoz, de a vacsora helyszíntől pár méterre fedett helyen, ilyen esetekben is meg tudják tartani a szertartásokat.

Még szemerkélő volt a polgárink, de szerencsére a kreatív fotózást már esőmentesen tudtuk lebonyolítani!