4 gyönyörű esküvői helyszín, ahová még most is visszavágyunk

2020.11.17

Olvasási idő: 3 perc

Az idei esküvői szezonunkban augusztus és október között 6 esküvőt örökíthettünk meg, 6 meseszép helyen jártunk, köztük Egerben, Miskolcon, Budapesten. Most ebből szeretnénk ajánlani párat:

1. Varbó  

Varbóra Kinga és Ádám nagy napja alkalmával jutottunk el októberben, itt születtek a kreatív felvételek.

A helyszín magáért beszél, kifejezetten romantikus. A tó körbesétálható, rengeteg alkalmas fotó és videósnitt elkészítésére adja meg azt a feltételt, amit csak egy ilyen környezet adhat. Ideális randi helynek is, a közelbén lévő cukrázda pedig mennyei, túlzás nélkül.

A tó egyik oldalán lévő 'fennsíkról' teljesen belátható maga a táj, ugyanakkor erdős, fás rész is található, az árnykékok remekül kihasználhatóak. Drónozás szempontjából állomhelyszín: mivel állóvíz, ráadásul domborzata is változatos, ennek köszönhetően nem szeles.


2. Salgótarján, Eresztvény - madárpark

Fanni és Feri esküvőjére Salgótarjánba látogattunk el, a kreatívért Eresztvénybe autóztunk. A belvárosból a madárpark 20 perc alatt elérhető, már a dombok közötti odaút is egy jó ráhangolódás.  

Ugyan az idő esős-ködös volt, így is gyönyörű felvételek születtek. Számos kreatív megoldásra ad a helyszín lehetőséget, reméljük egyszer egy fényes nyári napon is kipróbálhatjuk.

Nem mellesleg előnyként vethető fel a madárpark, de akár az előbb említett tó esetében is, hogy ezek a helyszínek ingyenesen elérhetőek. Számos olyan hely létezik, mely magánterület és ott az esküvői fotózás, videózás egy szolgáltatástként, pénzért vehető igénybe. 


3. Bolyki Pincészet - Eger

Egerben augusztusban jártunk Dóra és Bálint nagy napján

A mezőkövesdi egyházi szertartás után a polgári és maga a lakodalom a Bolyki Pincészetben volt. Először jártunk itt, csak ámultunk-bámultunk, magával ragadó egy hely. 

A sziklafalak belülről óriásiak, de mivel a tér egy összefüggő hatalmas terület, nincs bezártság érzet. Ideális nagyobb násznép esetén, itt biztos nem lesz tolongás sem, több lehetőség is nyílik egy-egy elvonulós beszélgetésre. 
Maga az épület, melyben a vacsora, a tánc, illetve maga a mulatság van, két oldalán nyitott, kifejezetten igényes hely, egyrészt nagy és tágas, másrészt esztétikus is, egyáltalán nem giccses.
A polgári szertartás hangulatát is teljes mértékben át tudja hatni a hely atmoszférája.


4. Vajdahunyad vár - Kerengő

Talán a legkeresettebb helyszín mindközül. Nem véletlen, hisz a vár mind kreatív fotózásra, -videózásra remek választás, mindezt a Városliget közepén.

Merci és Laci nagy napján jártunk itt augusztusban. A szertartás és az első tánc helyszíne maga a kerengő belseje, amit mint a 4 oldaláról egy folyosó fog közre, középen pedig egy nagyon kellemes, meghitt hangulat tud megteremtődni.

Közepes létszámhoz megfelelő választás, ezen az esküvőn nagyjából 60 fő vett részt, 100 főig lehet nagyjából kényelmes. Teljes más a légkör, mint példuál a Bolyki Pincészetben, sokkal családiasabb, nincsenek órási nagy nyílt terek.

Szerző: Vass Levente