10+1 kihagyhatatlan ötlet tavaszi esküvőtökre

2020.12.20

Olvasási idő: 5 perc

Mivel nem csak érzelmileg vett ki sokat belőlünk a vírus, összegyűjtöttünk 10 olyan lehetőséget nektek, ami igazán pénztárcabarát megoldás az esküvőtökre! 

Mindenkiben különleges érzéseket táplál, mikor tavasszal nyílni kezdenek a virágok, zöldellenek a fák és a nap meleg fénye végre beteríti a mindennapjainkat.

Mikor erre az évszakra gondolunk mindig a változás és a lehetőségek állnak szemeink előtt és ebben a szomorú, vírusos időszakban a remény is megcsillan bennünk!

Végre, álljon minden helyre, és ne okozzon hétköznapjaink mellett az esküvőkben is állandó kavarodást, ez a rendkívüli helyzet! Mi arra készülünk, hogy minden rendben lesz, és boldogan folytatjuk együtt a közös élményeket!


1. Gondolkodjatok rózsaszínben

A koszorúslányok ruhái az élénkzöld növények és virágzó fák mellett nagyon jól mutatnak, ha rózsaszínűek! Kiemeli őket a vendégség többi tagjától és veletek együtt ragyoghatnak minden képen és videón:

2. Fonott kosarak

Adjatok egy kisebb, fonott kosarat koszorúslányaitoknak, vagy esküvőtök legkisebb tagjainak! Ebből a legstílusosabb megoldás, ha virágszirmot szórnak, a bevonuláshoz, vagy mikor a közös fotókat készítitek templomi ceremóniátok után. Természetesen pusztán díszítésnek is tökéletesen megfelelnek, rendkívül stílusos elemek:

3. Virágos ruha

A tavaszi időszak a legmegfelelőbb arra, hogy szakítsatok a fehér esküvői ruha hagyományával és valami különleges, egyedi megoldást használjatok! A dresszkód tartalmazhat egy-egy, az ünnepi ruhákra szúrt virágot, vagy egy teljesen különleges kialakítású menyasszonyi ruhát is! Mutatunk rá egy példát:

4. Gondoskodjatok kedvenceitekről

Aranyos kiskedvenceitek is lehetnek vendégei nagy napotoknak. Ilyenkor pár apró trükkel a cukiság faktort a maximálisra növelhetitek! Mutatjuk is, hogy mire gondoltunk:

5. Tartsátok esküvőtöket a szabadban

Akár az egyházi, akár a polgári ceremóniáról beszélünk, a szabad levegőn tartva nagyon hangulatossá válik a boldogító IGEN kimondása, nem csak nektek, hanem a vendégeknek is:

6. Virágos útvonal

Megvan, hogy honnan hová vonultok majd? Legtöbbször ez nem egy egyenes út és számos alkalommal nincs meghatározva, hogy mi a pontos útvonal. Pedig mindkét oldalra szórt virágokkal egyszerűen kijelölhető a tér, ahol csak Ti közlekedtek:

7. Legyezőre szükség lehet

Főleg az idősebb korosztályt érintheti, de bárki lehet érzékeny a melegre. És bár nem nyarat írunk, hirtelen melegedhet az idő. Fillérekből tehettek vendégeitek kedvére, ha akár kézzel festett, különleges legyezőket helyeztek el székeikre, vagy adtok nekik a fogadáskor:

8. Virágok minden mennyiségben!

Imádjuk a természetet és elég valószínű, hogy ezzel Ti is így vagytok! Hozzátok közelebb magatokhoz virágokkal, legyen az zöld, vagy színes! 

9. Függesztékek, világítás

A kinti, hajnalig tartó mulatság hangulatát is meghatározza, hogy milyen világítást használtok. Fák köré, vagy a fákon keresztül ívelő világítás, fénysor nagyon kellemes érzést keltenek, különböző virágokat függesztve rá pedig extrán különleges élményt adnak!

10. Friss gyümölcsök

Az esküvőre szánt főételek mellett akár a fogadáskor, akár az éjszakai mulatság alatt jó ötlet friss gyümölcsöket kínálni a vendégeknek. Frissen tartja őket, és ebben az évszakban nagyon jól esik már, a hosszú tél után!

10+1. Dekoráljátok a tortát is

Hogy az évszakkal, a hangulattal és a díszítéssel is összhangban legyen, válasszatok különleges, gyümölcsökkel díszített tortákat! Ezek amellett, hogy nagyon finomak, rendkívül mutatósak és a "hab a tortán", hogy egészségesek is!


Bízunk benne, hogy ezzel a 10+1 tippel tudtunk segíteni nektek, és legalább 1, vagy két ötletet adaptáltok saját esküvőtökre!

Maradjon esküvőtök örök, mi segítünk ennek rögzítésében! Ezért tavasszal egyedi lehetőségekkel várunk, kérjetek esküvői videótokra ajánlatot most!


Szerző: Somosi Zoltán