Karácsonyi családi-, páros-, és gyermekfotózás

Csodaszépen berendezett, igényesen dekorált díszlettel várunk Titeket! Saját fotóstúdiónk Miskolcon, a Széchenyi 64. szám alatt található, a centrumnál, a Géniusz könyvesbolttal szemben.

Két csomagajánlattal, rugalmas időpontfoglalásokkal, és nagy szeretettel várunk titeket legyen szó páros, családi, vagy gyermekfotózásról. Keressetek bizalommal! 


Karácsonyi fotózás november 6.-tól 

Csomagok

30-45 perces

35.000 ft.

10-15 átadott, korrekciózott kép

45-60 perces

39.000 ft

20-25 átadott, korrekciózott kép


Fenti áraink minden költséget tartalmaznak, nincs további stúdióbérlés, sem bármi egyéb költség. Csomagjainkat a ruha szettektől és létszámtól függően érdemes választani. 

Szabad időpontjaink a következő napokon elérhetők:

December hónapban:

19. Kedd

20. Szerda

21. Csütörtök

22. Péntek

Pontos időpontot telefonos, vagy e-mail egyeztetés során beszélünk meg. :)  

Online foglalás

Megjegyzéshez kérlek írjátok a kiválasztott napot/napokat, ezután küldeni fogom a pontos szabad időpontokat, amelyek közül választhattok. Érdemes időben foglalni, a időpontjaink gyorsan fogynak.

Ha szeretnétek egy szuper hangulatú kellemes fotózást

Szeretnétek a képeitek keretben is megcsodálni?

Természetesen erre is van lehetőségetek, hiszen képeitek elkészítésén és kidolgozásán túl, az előhívásukkal is foglalkozunk. Képmérettől és egyedi elképzeléseitektől függően van lehetőségetek több méretben is előhívatni képeitek, vagy akár egyenesen keretbe foglalni őket prémium minőségben.