ADVANCED esküvői videó csomag

Miért érdemes az ADVANCED csomagot választanotok?

2021-tól már minden esküvői videó csomagunk részét képezi a drón reptetés, a drónós felvételek készítése.


Mert az ADVANCED csomagban egész napos rendelkezésre állást biztosítunk, minden pillanatban veletek leszünk, előkészületektől hajnal 1-ig.


Ha még nem találtátok meg esküvői filmeseteket, videósotokat, akkor kattints, győződj meg róla, hogy érdemes minket választani.

ADVANCED csomag összeállítása

A csomag alapértelmezetten tartalmazza:

✔ Drón reptetést (2021-től ajándék)

✔ Előkészületek rögzítését

✔ Szertartások & lakodalom legszebb pillanatai rögzítését hajnal 1-ig

✔ 2 operatőrt

✔ Többkamerás felvételt

✔ Egész napos rendelkezésre állást

✔ FullHD minőséget

Az elkészült anyag pedig egy 10-15 perces esküvői film


Álomesküvőd, velünk.

Minden, amire szükséged lehet.


Az esküvőt megelőzően konzultálunk, hogy milyen elképzeléseitek vannak, illetve segítünk kitalálni újakat, ha elakadtatok volna. Amennyiben a teljes ötletelést és videókészítést ránk bízzátok sem fogtok csalódni! :) 

Tartalmazza az előkészületek, egyházi ceremónia, a polgári szertartás és a lakodalom legszebb pillanatait hajnal 1-ig.

Az ADVANCED csomagban 2 operatőr áll rendelkezésre a nagy napotokon.

FullHD minőségű videós tartalom, többkamerás felvétellel biztosítva.

Az elkészült anyag egy 10-15 perces esküvői film, amely tökéletesen bemutatja az esküvő eseményeit, hogy később a felvételeket visszanézve újra átélhessétek a pillanatot.

A 3 esküvői videó csomagunk közül a középső testvér az ADVANCED csomag. Az előző STANDARD csomagot az előkészületek rögzítésével egészíti ki. 

Azonban ha ettől többre vágsz, ha esküvői videódat megspékelnéd drón felvételekkel, vagy a lentebbi extrákkal, ajánljuk PROFESSIONAL csomagunkat (amely külön napi kreatív filmet is tartalmaz), vagy ha teljesen rátok szabott esküvői filmet akartok, állítsatok össze egyedi csomagot a lap alján.


Plusz választható szolgáltatások az ADVANCED esküvői videó csomaghoz

 • Külön napi kreatív film
 • Kikérés
 • Kreatív fotózás rögzítése
 • Riport a vendégekkel - videóüzenetek
 • Drón reptetés 
 • 3-5 perces highlights / klip videó
 • 15-20 perces esküvői film
 • 30-60 perces esküvői film 
 • Hajnal 1 után valamennyi megkezdett extra forgatási óra 5000 Forint / operatőr

Miért bízd ránk esküvői videód, miért dolgozz együtt a Leon Art Press-el?

Kulcsszavaink a korrektség és a 100%-os odafigyelés igényeitekre. Az esküvői videó pontosan olyan lesz, amilyet elképzeltek, és amelyet évekkel később is öröm lesz visszanézni. A különböző esküvői csomagokkal az a célunk, hogy elvárásaitoknak megfelelően biztosítsuk jelenlétünket. Vonatkozzon ez az ott létünk időtartamára, a technikai felszereltségre (drónok, kamera mozgató eszközök milyensége), és a kész videó típusára.

Hogyan készül el egy esküvői videó a Leon Art Press-nél?


 1. Átgondoljátok, hogy mire is van szükségetek, mik az elképzeléseitek, igényeitek ezt akár egy személyes konzultáció keretein belül is megtehetjük irodánkban. Itt, amennyiben nincsenek ötleteitek segítünk nektek újakat kitalálni, megszervezzük a videós anyag rögzítését.
 2. Valamennyi forgatás előtt, a lehetőségek szerint terepszemlét tartunk az esküvői videó elkészítésének helyszínén vagy helyszínein, így kiküszöbölve a váratlak eseményeket. Fő, hogy mindenre felkészüljünk, igaz? :)
 3. Az előző két lépést követően elérkezik a várva várt pillanat, az esküvői videó rögzítése. Minden napra két operatőrrel, több kamerával készülünk, így biztosíthatunk arról, hogy az összes fontos pillanat meg lesz örökítve. A szerelmes csók, az esküvői csokor eldobása és a családtagok könnyes szemei egyaránt.
 4. A nyersanyag felvétele után, amely akár az előkészületektől a legutolsó ember távozásáig tarthat, megkezdődnek az utómunkálatok. Az esküvői videó csomagjától függően különböző tartalmú videókat adunk nektek, igényeiteknek megfelelően.

A teljes anyag átadása körülbelül 5-6 hetet vesz igénybe, ennek oka, hogy professzionális anyagokat adunk nektek, melyekre életetek végéig büszkén tekintetek majd vissza.


Áraink

3 előre felkínált + 1 saját magatok által összeállított videó csomaggal állunk rendelkezésetekre. 

Természetesen az egyéni igények egyéni csomagot követelnek meg. 

Ide kattintva tekinthetitek meg esküvői videó árainkat! Árképzésünkről itt olvashattok többet.


Az oldal aljára értetek.

Ha bármi kérdésetek lenne még, állunk rendelkezésetekre:

06303166788